alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Cellminnesmålning

Cellminnesmålning
F Detta är en annons från ett företagBryt de destruktiva energiernas påverkan på dig med självterapi
Cellminnesmålning är en självterapeutisk process i färg och rörelse som projicerar ut de destruktiva energierna på pappret och omvandlar dem till ljus och kärlek.

Svarar du ja på någon av frågorna bör du studera den här hemsidan lite noggrannare
Har du varit med om jobbiga saker i livet? Är dina relationer ansträngda? Är du ofta stressad? Känns det som du sitter fast i invanda mönster?

Känner du ofta jobbiga känslor som oro, irritation, ilska, sorg eller liknande? Känner du dig frustrerad, deprimerad eller uppgiven? Hamnar du i samma livssituationer gång på gång?

Eller: Vill du utvecklas snabbare som människa och andlig varelse?
11 juni
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information
Ibland blir allt inte riktigt som man hade tänkt sig. Mellan kl 17:20 den 15/6 och 18:40 den 16/6 upplevde vi ett totalstopp på grund av ett haveri hos vår serverleverantör. Katastrofen var så omfattande att vi tyvärr tappat data om alla nya, ändrade och borttagna annonser som skedde under fredagen den 15e. Vi jobbar på ytterligare åtgärder för att liknande incidenter inte ska inträffa igen och hoppas det inte ställer till för mycket besvär. Jag förlåter er, stäng denna information